Persoonlijk en uniek
Eén van de leukste dingen om te maken vind ik gelegenheidskaarten.
Dit kunnen Geboortekaartjes of Trouwkaarten zijn, maar ook Uitnodigingen zijn mogelijk.

Omdat er al zo veel bestaande kaarten zijn, kan je vaak voor de bomen het bos niet meer zien. Of weet je gewoon niet meer wat je moet kiezen. Ze hebben vaak wel thema’s, elementen en kleuren die jullie aanspreken, maar persoonlijk en uniek zijn ze zeker niet! Vele anderen hebben dit kaartje ook gekozen.

Omdat ik van mening ben dat unieke momenten in het leven ook een unieke kaart verdienen voor kennisgeving, ontwerp ik speciaal voor jullie een kaartje dat helemaal bij jullie past!
Van jullie kaart is er dus maar één, die je zo persoonlijk kan maken als je zelf wilt, met jullie eigen ideeën, beeld en gevoel erin verwerkt. Persoonlijker dat dit wordt het niet ❤️

Werkwijze
Wanneer we een afspraak hebben gemaakt, komt ik (coronaproof) bij jullie langs of (beeld)bellen. Zo kan ik jullie wensen in kaart brengen, zodat we ideeën kunnen maken en ik jullie persoonlijke en unieke kaart kan ontwerpen.

Aan de hand van wat jullie al gezien hebben of wat ik laat zien, bespreken we wat jullie leuke stijlen vinden en welke kleuren en lettertypes daar mooi bij zijn. Daarbij kies je ook een formaat en de kleur enveloppen.
Meestal kan ik gelijk een ontwerp schetsen en anders stuur ik later per mail een ontwerp toe. Hier kunnen jullie dan nog dingen in aanpassen tot jullie tevreden zijn. Wanneer jullie helemaal tevreden zijn, laat ik een proefdruk maken, zodat jullie de kaart ook in het ‘echt’ kunt zien. Na akkoord laat ik de kaarten maken en lever deze zo snel mogelijk bij u af.

Wanneer het om geboortekaartjes gaat, geef je mij de gegevens per mail door wanneer het kindje(s) is/zijn geboren. Ik mail de definitieve versie door en na akkoord, laat ik de kaartjes maken. Deze lever ik z.s.m. bij jullie af of doe ze op de post.
De enveloppen kunnen, indien gewenst, eerder geleverd worden. Zodat je deze alvast kunt adresseren.

Tips geboortekaartjes:

  • Zorg dat geboortekaartjes in ongeveer week 35 van de zwangerschap klaar staan. Wanneer jullie kindje(s) geboren is/zijn, geeft je mij per mail de informatie (naam, datum, gewicht, tijd) door en ik zorg dat de kaartjes zo snel mogelijk klaar liggen.
  • Bedenk van te voren hoeveel kaarten er nodig zijn en bestel er altijd een aantal extra, zo voorkomt u extra kosten door nabestellingen.
  • Denk ook aan bijpassende producten als adres etiketten en sluitzegels.
  • Ook super leuk is het om het geboortekaartje op een Tegeltje of Spaarpotje te laten drukken. Dit is via de webwinkel te bestellen. Ook leuk om als kadootje te geven of te krijgen natuurlijk!
  • Wist je al dat ik samenwerk met Isabella van BellaDesign. Zij maakt o.a. ontzettend leuke borden met geboorte aankondigingen! Maar ook andere leuke gepersonaliseerde producten. En ook nog voor een goede prijs! Dus zeker even checken.
  • Vergeet ook de Kraamhulp niet! Leuke bedankjes vind je ook in mijn winkel zoals blikjes en leuke bijpassende kaartjes.