Eén van de leukste dingen om te maken vind ik gelegenheidskaarten. Dit kunnen geboortekaartjes en trouw kaarten zijn, maar ook uitnodigingen.
Er zijn al zo veel bestaande kaarten waar je uit kunt kiezen. Deze hebben vaak wel elementen en kleuren die jullie leuk of mooi vinden. Maar ze zijn eigenlijk nooit persoonlijk en zeker niet uniek!
Omdat ik van mening ben dat unieke momenten in het leven ook een unieke kaart verdienen voor kennisgeving, ontwerp ik deze speciaal voor jullie.
Van jullie kaart is er dus maar één, die je zo persoonlijk kan maken als je zelf wilt, met jullie eigen ideeën, beeld en gevoel erin verwerkt.

Aan de hand van wat jullie al gezien hebben of wat ik laat zien, bespreken we wat jullie leuke stijlen vinden en welke kleuren en lettertypes daar mooi bij zijn. Daarbij kies je ook een formaat en de kleur enveloppen.
Meestal kan ik gelijk een ontwerp schetsen en anders stuur ik later per mail een ontwerp toe. Hier kunnen jullie dan nog dingen in aanpassen tot jullie tevreden zijn. Wanneer jullie helemaal tevreden zijn, laat ik een proefdruk maken, zodat jullie de kaart ook in het ‘echt’ kunt zien. Na akkoord laat ik de kaarten maken en lever deze zo snel mogelijk bij u af.

Wanneer het om geboortekaartjes gaat, geef je mij de gegevens per mail door wanneer het kindje(s) is/zijn geboren. Ik mail de definitieve versie door en na akkoord, laat ik de kaartjes maken. Deze lever ik z.s.m. bij jullie af.
De enveloppen krijg je vooraf van mij, zodat je deze alvast kunt adresseren.


Tips trouwkaarten

  • Verstuur de kaarten ongeveer 9 weken voor de bruiloft. Ook is het mogelijk om ‘Save the day’ kaartjes te laten maken, maar ook andere benodigdheden in dezelfde stijl als de uitnodiging zoals bijvoorbeeld naambordjes en menukaarten, maar ook bedankkaartjes.
  • Bedenk van te voren hoeveel kaarten er nodig zijn en bestel er altijd een aantal extra, zo voorkomt u extra kosten door nabestellingen.
  • Denk ook aan bijpassende producten als adres etiketten en sluitzegels. En met een leuke raamsticker in de zelfde stijl is het feest compleet.

Vragen of een afspraak maken? Mail mij!
info@xMar.nl